"Kızlarla dolu bara girmek gibi"

Türkiye'de derbi galibiyeti kazanamadığı için eleştirilen, sezon başında başına geçtiği West Ham United ile İngiltere Premier Ligi'nde aldığı sonuçlarla dikkat çeken Slaven Bilic, Manchester City galibiyeti sonrası aldığı flaş galibiyetleri ilginç sözlerle değerlendirdi. Bilic, "City'yi yenmek kızlarla dolu bir bara girmek gibi" dedi.

NTV Spor 21.09.2015 - 12:11
"Kızlarla dolu bara girmek gibi"

Premier Lig'de sezona 6. hafta sonunda topladığı 12 puanla lig 3.'lüğüne yükselen West Ham'da Slaven Bilic'in performansı konuşuluyor. Türkiye'de derbi kazanamadığı için eleştirilen Hırvat teknik adam, İngiltere'de geride kalan 6 haftada şampiyonluk adaylarından 3 takımı yenmeyi başardı. Sezona deplasmanda 2-0'lık Arsenal galibiyetiyle başlayan Bilic'li West Ham, 2. ve 3. haftalarda sırasıyla Leicester City ve Bournemouth'a yenildi. Ancak daha sonra Liverpool'u deplasmanda 3-0, New Castle United'ı ise taraftarı önünde 2-0 yenen West Ham, son maçta geride kalan 5 maçını da kazanan ve kalesinde gol görmeyen Manchester City'yi deplasmanda 2-1'le geçti.

Bilic, Manchester City'yi deplasmanda 2-1 kazandıkları maçı yorumlarken de ilginç ifadeler kullandı. Hırvat teknik adam Manchester City'nin yanısıra Liverpool ve Arsenal'i yenmenin zevkini anlatırken, "Bu tür galibiyetler kesinlikle müthiş. Umarım bu tür galibiyetlerimiz devam eder" ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic, "Manchester City gibi bir takıma karşı oynamak çok farklıdır. Arsenal ve Liverpool'a da büyük saygı duyuyorum; ancak City yakaladığı pozisyonları harcamıyor. Maç içerisindeki pasları rastgele değildi ve hepsi isabetliydi. Takım çok kaliteli. Onlara karşı galip gelmek, kızlarla dolu bara girmek gibi" dedi.

Defansının ortasında bonservislerine 70 milyon Pound ödenen Eliaquim Mangala ve Nicolas Otamendi olan City karşısında 2-0 öne geçen, karşılaşmayı da 2-1 kazanan West Ham'ın teknik patronu bu durumun ne kadar devam edeceğini bilmediğini söylerken, Dimitri Payet ve Manuel Lanzini iyi oynuyor. Takım için savaşan oyuncularımız var. Bu tür oyuncuların olması başarının unsurlarından biri ve kendilerini göstermek istemeleri başarılı sonuçları getiriyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...