Mersin'de Korkmaz dönemi başladı!

Mersin İdmanyurdu, Mesut Bakkal'ın istifasının ardından teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ı getirdi ve 46 yaşındaki teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 22.09.2015 - 11:39
Mersin'de Korkmaz dönemi başladı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, Mesut Bakkal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Korkmaz, sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.
     
Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Mersin HiltonSA'da düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, ligde son 5 haftadır kendileri açısından olumsuz bir tablonun ortaya çıktığını söyledi.
     
Geçen sezon yeni bir takım olmalarına rağmen ligi iyi bir yerde bitirdiklerini ancak bu sezon lige çok kötü başladıklarını ifade eden Kahramanlı, "Bu sezon yine aynı ekip aynı kadro aynı oyuncular olmasına rağmen geçen sezonki  havayı yakalayamadık. Aslında geçen seneye göre daha iyi bir kadroya sahibiz. Hatta bu sene de güzel oynuyoruz ancak gol atamıyoruz. Bu bir şansızlık" dedi.
     
Futbolda iyi oynamanın yanında biraz da şansın olması gerektiğini anlatan Kahramanlı, "Şimdi giden hocamızın arkasından konuşmak olmaz. O da iyi bir insandı ve işini iyi yapıyordu. Ama tabi ki bazen olmadı mı olmuyor. Olmadı. Kendisi çıktı basın açıklaması yaptı. İstifa edeceğini duyurdu. 1 gün sonra geldi istifasını sundu. Biz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla  birlikte istifasını aldık. Bundan sonraki süreçte Mesut Bakkal hocaya da başarılar diliyorum. Keşke böyle olmasaydı. Bu süreç içerisinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla 3-5 gündür gece gündüz çalışıyoruz. Alternatifimiz çoktu. Çok hoca vardı. Arayan insanlar vardı. Devreye girenler vardı. Sonuç olarak bunların içerisinden listemizde 2 isim kaldı. Bunlardan biri Bülent Korkmaz hocamız. Bundan sonra Bülent hocamızla inşallah yolumuza devam edeceğiz. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Kendisi işini yapan, kaliteli, hırslı, azimli, kararlı, genç ve hedefi olan bir insan. İnanıyorum ki hocamız hedeflerine ulaşmak için çalışacak. Biz de yönetim kurulu olarak her zaman hocamızın arkasında olacağız. Onlar sahada biz dışarıda işimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
     
Teknik direktör Bülent Korkmaz da Mersin İdmanyurdu yönetim kurulunun kendisini tercih etmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.
     
Kötü gidişatın herkes tarafından bilindiğini anlatan Korkmaz, kendisi ve ekibinin bu sonuçları tersine çevirmek istediğini söyledi.
     
Takımı iyi yerlere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Korkmaz, "Bunun için ekip olarak çok çalışacağımız sözünü verebilirim. Çünkü ben futbolu seviyorum. 24 saat futbolla yaşayan bir insanım. Dolayısıyla sevdiğim işi yapıyorum. Bunu da en iyi şekilde yapmak istiyorum. Yönetim kuruluna da beni tercih ettikleri için tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah yönetim kurulu ve Mersin halkını utandırmamaya çalışacağım. Zor bir süreç ancak en iyisini yapacağımıza şüphe yok. Önemli olan bu zor süreçten çıkabilmek. Eğer bu zor süreçten çıkabiliyorsanız gerçekten çok önemli işler yapmış oluyorsunuz" dedi.
     
Mersin ekibinin kaliteli, tecrübeli ve iyi bir takım olduğunu aktaran Korkmaz, "Hem yerli hem yabancı farklı özellikte oyuncular var. Biz bunu takım oyunu olarak oynatmaya çalışacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Yapacağımızdan da hiç şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
     
Konuşmaların ardından Korkmaz, sezon sonuna kadar olan sözleşmeyi imzaladı.

Sayfa Yükleniyor...