İstifa etti ve tazminat davası açıyor!

Chelsea ile takım doktoru Eva Carniero'nun yolları ayrıldı... Görevinden istifa eden Carniero, Chelsea'ye yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor...

NTV Spor 23.09.2015 - 11:06
İstifa etti ve tazminat davası açıyor!

Premier Lig'in ilk haftasındaki Chelsea - Swansea maçına, menajer Jose Mourinho ile takım doktoru Eva Carniero arasındaki tartışma damga vurmuştu.

2-2 devam eden maçın son anlarında Hazard'ın yerde kaldığı bir pozisyonda hızla sahaya giren Carniero, zaten 10 kişi mücadele eden Chelsea'nin, kısa süre 9 kişi mücadele etmesine yol açmıştı.

Hazard'ın tedavi için saha dışına çıkarılmasına büyük tepki gösteren Mourinho; "Takım doktoru da futboldan anlamak zorunda" sözleriyle eleştirdiği Carniero'nun, antrenmanlara katılmasına bile yasak getirmişti.

Menajer Mourinho ile tartıştıktan sonra ilk kez geçen hafta antrenman tesislerine giden Carniero, sonunda kulüpten ayrılma kararı aldı. Bununla da yetinmeyen Carniero'nun, Chelsea aleyhinde yüklü bir tazminat davası açması bekleniyor. Londra ekibinin yetkilileri ise Carniero'nun kulüpteki görevinden istifa etmesi hakkında şimdilik bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Sayfa Yükleniyor...