Anfield'da Klopp maskeleri olacak!

Bir grup Liverpool taraftarı, takımın başına Jürgen Klopp'un geçirilmesi için kampanya başlattı... Liverpool'un, Aston Villa'yı ağırlayacağı maçta, bazı taraftarların tribünleri Klopp kılığına girerek doldurmaları bekleniyor. Jurgen Klopp da büyük olasılıkla maç için Anfield Road'da olacak.

NTV Spor 23.09.2015 - 12:35
Anfield'da Klopp maskeleri olacak!

Liverpool taraftarı takımın gidişatından; dolayısıyla menajer Brendan Rodgers'tan memnun değil...

Gol yollarında çok zorlanan Kırmızılar, sezonun ilk 6 haftasında 8 puan topladı ve lider Manchester City'nin 7 puan arkasında.

Taraftar takımın başına, geçen sezonun sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılan Jürgen Klopp'u görmenin hayallerini kuruyor. Klopp'un, bu hafta sonu oynanacak Liverpool - Aston Villa maçını Anfield Road'da seyretmesi bekleniyor.

Bu haber üzerine twitter'da 122 bin takipçisi bulunan bir taraftar grubu harekete geçti. Grup twitter hesabı üzerinden, tüm takipçilerini Jürgen Klopp kılığında tribünleri doldurmaya çağırdı. Bu çağrıya ne kadar taraftarın yanıt vereceği şimdiden merak ediliyor. Ancak tribünlerde üzerlerinde eşofman, başında şapka ve kalın çerçeveli siyah gözlükleriyle yer alan bir grup taraftarı görmek kimse için sürpriz olmayacak.

Sayfa Yükleniyor...