"Bonservisini Chelsea'den alırız"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, beklentilerinin karşılanması durumunda Alman futbolcu Marko Marin'in bonservisini Chelsea'den alacaklarını söyledi.

NTV Spor 23.09.2015 - 21:26
"Bonservisini Chelsea'den alırız"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, beklentileri karşılaması durumunda Marko Marin'in bonservisini Chelsea'den alacaklarını ifade etti.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Hurma, Marko Marin'in bonservisine ilişkin bir soru üzerine, "Marko Marin'in bir sözleşmesi var. Bizim de ondan beklentilerimiz var. Beklentiler karşılanırsa Trabzonspor büyük kulüplerden her oyuncuyu alabildiği gibi Marin'in de bonservisini Chelsea'den alacaktır. Ancak öncelikle o zamanı, süreyi kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Hurma, Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'de 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacağını anımsatarak, bordo-mavili taraftarlara Galatasaray maçında veremedikleri bayram hediyesini Osmanlıspor maçında vermek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un her maça kazanmak için çıktığını belirten Hurma, "Trabzonspor'un o kalitesi ve gücü de var. Her rakibe de saygı gösterir. Oynamadan hiçbir maçı kazanmanız mümkün değil. Her takımın da maç çevirecek, maç kazanacak ciddi manada oyuncuları var. Kendi durumumuzu da biliyoruz. Kendi gücümüzün ışığında kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Süleyman Hurma, Türkiye Futbol Federasyonu'nunu eleştiren yöneticilere ceza verilmesiyle ilgili bir soru üzerine de, "Asil davranmak çok güzel bir şey. Asalet her alanda olmalı. Hukukta, futbolda, sporda ve başka işlerde de olmalı. Adaletin olmadığı bir yerde asaletin olması çok akla uygun bir şey değil, olması da mümkün değil. Dolayısıyla cezalarla insanların susmasını sağlayabilirsiniz ama asıl önemli olan şey insanların durumu kabullenmesini sağlamaktır" dedi.

Sayfa Yükleniyor...