Hamzaoğlu kimi seçecek?

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın sakatlığından sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, forvet için 3 adaydan birini tercih edecek. Cumartesi günü TT Arena'da Gaziantepspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılarda Lukas Podolski, Umut Bulut ve Sinan Gümüş forma için mücadele ediyor.

NTV Spor 23.09.2015 - 23:43
Hamzaoğlu kimi seçecek?

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenmanlarda Umut Bulut'u forvette denerken, tecrübeli futbolcunun sezon başı istatistikleri pek de iç açıcı değil.

Umut Bulut, 2015-2016 sezonunda henüz gol ile tanışamadı. 5 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de her maçta şans bulan Umut, fileleri havalandırmadı. Deneyimli futbolcu ayrıca 4 hazırlık maçı, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa maçında da fırsat bulup gol atma başarısı gösteremedi.

Hamzaoğlu'nun bir diğer seçeneği ise Lukas Podolski. Alman yıldız, sezon öncesi Avusturya kampında bazı maçlarda tek forvet olarak görev yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Podolski, 5 Süper Lig maçında 2 gol attı.

Sarı kırmızılı ekibin genç yeteneği Sinan Gümüş ise teknik ekip tarafından yakından takip ediliyor. Antrenmanlarda ilk 11'de şans bulan Sinan, kanatta etkili olmasından dolayı forvet için sürpriz isim konumunda.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Podolski'ye şans vermesi durumunda sağ kanatta Sinan Gümüş'ü tercih edebilir. Sinan ile özel olarak ilgilenen Hamzaoğlu, genç oyuncuya güven aşılıyor.

Sarı kırmızılı taraftarlardan da büyük destek gören genç futbolcu, antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.

Sayfa Yükleniyor...