Mourinho'yu kızdırdılar!

Olaylı Chelsea - Arsenal maçının yankıları sürüyor. İngiltere Futbol Federasyonu’nun, Diego Costa ile Gabriel'in karşı karşıya geldiği pozisyonda, oyuncusuna 3 maç ceza verirken, Arsenal’li savunmacıyı affetmesi, Menajer Jose Mourinho'nun büyük tepkisini çekti. Mourinho, Federasyonu’nun bu kararı ile oyunculara misilleme kapısının açıldığını savundu.

NTV Spor 24.09.2015 - 10:46
Mourinho'yu kızdırdılar!

Chelsea-Arsenal maçının ilk yarısının son anlarında, Chelsea forveti Diego Costa, önce Koscienly, ardından da Gabriel ile karşı karşıya gelmişti. Hakem, Costa'nın Koscielny'e yönelik futbol dışı hareketlerini görmeyince, devreye İngiltere Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu girmiş ve golcü oyuncuya 3 maç men cezası vermişti.  

Olaya dahil olan Arsenal'li savunmacı Gabriel'in gördüğü kırmızı kart ise geri alınmıştı.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, oyuncusuna 3 maç ceza verilirken, kırmızı kart gören Gabriel'in affedilmesine büyük tepki gösterdi. İngiltere Futbol Federasyonu'nun çok tehlikeli bir oyun oynadığını öne süren Mourinho "Artık oyuncuların birbirilerine misilleme yapmasına izin verildiğini biliyoruz. Bir problem yok. Artık istediğiniz gibi misilleme yapabilirsiniz" dedi. Costa'ya verilen ceza ile ilgili daha fazla konuşmak istemediğini dile getiren Mourinho "Konuşursam ağır bir ceza alacağımı biliyorum. Zaten önemli bir oyuncumuzu kaybettik. Takımın bir de menajerini kaybetmesine gerek yok" diye konuştu.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise Costa'nın 3 maç ceza almasını "Bize verilen zararın yüzde 5'i tamir edildi" sözleriyle değerlendirdi.

Sayfa Yükleniyor...