Wenger'e yanıt geldi!

Manchester United’lı Antony Marsial'in temsilcisi, Arsenal Menajeri Arsene Wenger ile karşı karşıya geldi. Temsilci, Marsial'i bir forvetten çok kanat oyuncusu olarak gören Wenger'e tepki gösterdi ve ünlü menajeri ulaşamadığı futbolcuyu hazmedememekle suçladı.

NTV Spor 25.09.2015 - 16:43
Wenger'e yanıt geldi!

Manchester United'ın Anthony Marsial'i kadrosuna katmasının ardından, Arsenal Menajeri Arsene Wenger, genç oyuncuyu çocukluğundan beri takip ettiğini, ancak bir forvetten çok kanat oyuncusu olduğu için transfer etmeyi düşünmediğini söylemişti.
 
Wenger'in bu değerlendirmesine, Marsial'in menajeri tepki gösterdi. Marsial'in, Lyon'un altyapısında her sezon 25-30 gol attığını hatırlatan Menajer Philippe Lamboley "Wenger beni gerçekten şaşırttı. Çünkü Anthony kariyeri boyunca hiç kanatta görev yapmadı. O gerçek bir modern santrafor" dedi.
 
Menajer Lamboley "Futbolda oyuncuları satın alanlar ve sadece takip edenler vardır" sözleriyle, Wenger'in, 19 yaşındaki oyuncuyu Manchester United'a kaptırmayı hazmedemediği için böyle konuştuğunu da ileri sürdü.

Manchester United macerasına çok iyi başlayan Marsial, 3 maçta 4 kez fileleri havalandırdı. United, Marsial'i kadrosuna katmak için yaklaşık 60 milyon euro ödemişti. Genç oyuncunun bir gün Altın Top ödülünü kazanması halinde, bonservis bedeli 85 milyon euro'ya kadar çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...