Rodgers korkmuyor

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, görevine son verilmesinden korkmadığını söyledi. Aston Villa ile oynanacak maç öncesi kameraların karşısına geçen Rodgers, kendisine güvendiğini vurguladı.

NTV Spor 25.09.2015 - 17:44
Rodgers korkmuyor

Önceki sezon Luis Suarez öncülüğünde şampiyonluğun eşiğinden dönen Liverpool, geçen sezon beklentilerin altında kalmıştı. Kırmızıların bu sezona da kötü girmesi menajer Brendan Rodgers'ın işini tehlikeye attı.

İngiliz basınına göre Rodgers'ın önünde işini kurtarmak için 10 gün ve 3 kritik maç var. Liverpool bu süre içinde Premier Lig'de Aston Villa ve Everton, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Sion ile karşılaşacak. Bu 3 maçta istenilen sonuçlar alınamazsa Rodgers'ın görevine son verilecek. Menajer adayları ise Jurgen Klopp ve Carlo Ancelotti.

Aston Villa maçı öncesi kameraların karşısına geçen Rodgers, görevine son verilmesinden korkmadığını söyledi. İşinin tehlikede olup olmadığı sorusuna yanıt veren Rodgers, "Hiçbir zaman görevime son verilmeyeceğini düşünecek kadar saf değilim. Bu pozitif korkuyu kendimi geliştirmek için kullanıyorum. Böyle bir kulüpte her zaman başarılı olmanız gerekiyor. 3 yıl öncesine göre çok daha iyi bir menajerim. Kendime güveniyor ve takımı düzlüğe çıkaracağıma inanıyorum" dedi.

Liverpool, Premier Ligin ilk 6 haftasında topladığı 8 puanla 13. basamakta bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...