Kjaer'in kabusu...

Beşiktaş maçı Fenerbahçeli Kjaer için adeta kabusa sahne oldu! Danimarkalı futbolcu önce 20. dakikada kendi kalesine gol attı. 4 dakika sonra ise yönünü değiştirdiği top, Mario Gomez'e gitti, Alman futbolcu da Beşiktaş'ın 2. golünü attı! İşin ilginç yanı Kjaer, Beşiktaşlı Tosic'in kendi kalesine attığı golde de rol oynadı.

NTV Spor 27.09.2015 - 20:09
Kjaer'in kabusu...

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer kariyerinin en şansssız maçlarından birini yaşadı.

Kjaer için kabus 20. dakikada başladı... Sosa'nın serbest vuruşundan gelen ortaya Ersan Gülüm ile birlikte yükselen ve topu uzaklaştırmak isteyen Simon Kjaer'in kafasından seken top Volkan Demirel'in solundan ağlarla buluştu.

Rize'de 1-1 sona eren maçın ardından bu sezon 2. kez kendi kalesine gol atan Kjaer, 4 dakika sonra bir kabus daha yaşadı.
 
Gökhan Töre'nin kornerinde Olcay Şahan topu ön direkten arkaya aşırdı. Kale önünde yükselen Kjaer tehlikeyi kafayla uzaklaştırmaya çalıştı ancak dokunduğu top yön değiştirip Mario Gomez'e gitti. Alman yıldız da topu ağlara gönderdi.
 
Ancak Kjaer'in morali 8 dakika sonra biraz olsun yerine geldi. 32. dakikada Nani'nin sağdan kornerinde Kjaer ve Beşiktaşlı Tosic topa hareketlendi. Danimarkalı'nın şarjı altındaki Tosic pozisyonda topu kendi filelerine gönderdi.
 

Sayfa Yükleniyor...