"Hakem yazık etti"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 2-2 biten Alanyaspor maçının ardından hakeme sert bir tepki gösterdi.

NTV Spor 27.09.2015 - 22:25
"Hakem yazık etti"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Alanyaspor karşısında beraberlikten dolayı üzgün olduklarını söylerken, hakeme de öfkeliydi.

Rahat kazanabilecekleri bir maçı kendi ve biraz da hakem hatalarıyla berabere bitirmek durumunda kaldıklarını dile getiren Özköylü "Öne geçtiğimiz ilk yarıda oyunu istediğimiz gibi kontrol edebilecekken maalesef geride kaldık. Kaybettiğimiz toplarla Alanyaspor'a fırsatlar verdik ve onların direncini artırdık. Sayın Onur Karabaş'ın uydurma bir faul kararı ile ilk golü yiyince rakip direnç gösterdi. Yan toptan yediğimiz bir golle de ilk yarıyı mağlup kapattık" diye konuştu.

İkinci yarıda gerçek Adana Demirspor gibi oynadıklarını kaydeden Özköylü, topa sahip olduklarını, atak yaptıklarını ve önde kurdukları baskıyla da ikinci golü bulduklarını belirtti.Maçta birçok fırsatı harcadıklarını dile getiren Özköylü,  "İkinci yarıda Umut'un verilmeyen penaltı pozisyonuna, hakem Onur Karabaş yazık etti. Biz bir haftadır burada kamptayız. Kupa maçından dolayı buradayız. Bayramda çoluğumuzu çocuğumuzu görmedik. Burada bir emek harcıyorsunuz ama birileri bu kadar basit bir şekilde bu emeğe saygısızlık etmemeli. Bu da bizim canımızı yakıyor" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...