"Tecrübesizliği bitirdik"

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri derbi maçla birlikte tecrübesizli bitirdiklerini ve 3 puanı hak ederek kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 27.09.2015 - 23:23
"Tecrübesizliği bitirdik"

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği derbi maçın ardından siyah beyazlıların önemli isimlerinden Olcay Şahan açıklamalarda bulundu.
     
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan siyah-beyazlı futbolcu, derbiye iyi başladıklarını belirterek, "Peş peşe iki gol bulduk. Benim girdiğim pozisyonda üçüncü golü atıp, maçı bitirebilirdik. Çok güzel bir galibiyet oldu. Müthiş taraftar desteği vardı. Hepsine teşekkür ediyorum. Son yıllarda tecrübe sorunumuz vardı. O tecrübesizliği bitirdik ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Şu an lideriz, mutluyuz" şeklinde konuştu.
     
Fenerbahçe cephesinden yapılan hakemin maçın sonucunu etkilediğine yönelik eleştirilerinin sorulması üzerine Olcay, "Evet etti, maç 2-2 oldu. Fenerbahçe camiası istediğini söylesin biz önümüze bakıyoruz. Üç puanı biz aldık. Son yıllarda maçlardan sonra 'hakemin hatası, şu bu' diye hep biz ağlıyorduk. Bırakın da bir gün onlar ağlasın" ifadelerini kullandı.
     
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, Volkan Şen'in pozisyonunda topun çizgiyi geçmediği yönünde görüş belirttiğinin iletilmesi üzerine Olcay Şahan, "Onlar öyle diyorsa öyledir. Büyüklerimize karşı saygımız var. Sonuçta biz bugün 3-2 kazandık, önemli olan bu. Sağda solda kim ne dediği bizi ilgilendirmiyor" diye konuştu.
     
Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck ise önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Çok zor bir maçtı. Üzerimizde büyük bir baskı vardı. Beşiktaş uzun zamandır derbi kazanamıyordu. Çok önemli bir galibiyet aldık. Ben de bunun parçası olduğum için gurur duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...