İddialı mesajlar!

Astana maçı öncesi Galatasaraylı oyunculardan iddialı mesajlar geldi. Umut, Bilal, Denayer ve Carole, Kazakistan deplasmanında kazanıp gruptaki şanslarını sürdüreceklerini söylediler.

NTV Spor 28.09.2015 - 14:41
İddialı mesajlar!

Galatasaraylı oyuncular Umut Bulut, Bilal Kısa, Jason Denayer ve Lionel Carole, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynayacakları karşılaşma öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayamadıklarını ifade eden Umut Bulut, Astana'yı deplasmanda yenerek ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Umut, "Kendi kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman inanıyorum ki, iyi bir galibiyet alıp bundan sonraki maçlarda daha özgüvenli oynayacağız. İki haftadır galip gelmemiz ve gol atmam hem benim için, hem de takımım için çok iyi bir özgüven oldu. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Astana'nın grubun zayıf takımı olarak görülse de zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Bilal Kısa, "Tek düşüncemiz, Astana maçını kazanmak. Maçı kazandığımız zaman gruptan çıkmak için avantajlı duruma geleceğiz. Takım olarak iyi yoldayız. Hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu da başaracağız" dedi.

Saha zemininin suni çim olmasına dikkat çeken Jason Denayer, bir an önce zemine adapte olmaları gerektiği uyarısında bulundu. Lionel Carole ise ligdeki son iki maç kazanmalarının takımın güvenini arttırdığını belirterek, kalitelerini Şampiyonlar Ligi'nde de sergilemek istediklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...