"Ligin en uyumlu takımıyız"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe galibiyeti sonrası oldukça keyifliydi. Orman, derbi galibiyetini ligin en uyumlu takımı olmalarına bağladı.

NTV Spor 28.09.2015 - 19:29
"Ligin en uyumlu takımıyız"

Beşiktaş'ın 2 sezon sonra Fenerbahçe'yi mağlup etmesi belki de en çok başkan Fikret Orman'ı mutlu etti.

Son iki sezonda derbilerde galibiyet alınamaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan başkan Orman, maçın ardından taraftarların tezahüratları arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan ayrıldı.

Stat çıkışında basın mensupları ile sohbet eden Fikret Orman, en başından beri derbiyi kazanacaklarına inandığını söylerken, "İki yıldır derbi kazanamıyorduk ama Fenerbahçe'yi yeneceğimizi biliyordum. Ligin en uyumlu takımına sahibiz. Bu galibiyet tamamen futbolcuların teknik kadroyla uyumunun bir eseri" diye konuştu.

Beşiktaş'ın bu galibiyetle kötü bir derbi dönemini geride bıraktığını dile getiren Orman, "Geçen seneki kadromuzu koruyarak üstüne takviyeler yaptık. Yeni transferlerimiz takıma çok hızlı uyum sağladı. Bu oyuncu grubunu da Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adama emanet ettik. Takımın performansının sezon boyu bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Sezon sonunda kendi stadımızda şampiyonluğu kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...