Derbi sonrası 49 kişiye seyirden men!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta 49 kişi hakkında ''6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet'' suçundan işlem yapılarak, ''seyirden men'' tedbiri uygulandı.

NTV Spor 28.09.2015 - 19:48
Derbi sonrası 49 kişiye seyirden men!

İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlileri, dün Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında oynanan Spor Toto Süper Lig müsabakasında, stat çevresinde ve tribünlerde denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde, spor alanlarına usulsüz şekilde seyirci girişi yapan 24 kişi, spor alanına alkollü giren ve kolluk görevlilerinin uyarılarına rağmen çıkmayan 1 kişi, spor alanlarına yasak madde sokan 5 kişi, spor alanında yasak bölgeye giren 1 kişi, sahaya yabancı madde atan ve yaralayan 4 kişi ile başkasına ait elektronik kart bulunduran ve üçüncü şahıslara temin eden 14 kişi hakkında işlem yapıldı.

"6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna Muhalefet'' suçundan işlem yapılan 49 kişi hakkında, "spor müsabakalarını seyirden men" tedbiri uygulandı.

 Ayrıca, stat çevresinde açıkta alkol satışı yapan 4 kişi hakkında yasal işlemler yapılırken, 268 şişe alkollü içkiye el konuldu.


 

Sayfa Yükleniyor...