Rooney'den Alex Ferguson itirafı!

Manchester United'ın golcüsü Wayne Rooney katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı. 2013'te eski menajeri Alex Ferguson ile görüş ayrılığına düştüğünü kabul eden Rooney, bununla birlikte kulüpten ayrılmayı talep ettiği iddialarını yalanladı.

NTV Spor 29.09.2015 - 14:14
Rooney'den Alex Ferguson itirafı!

Wayne Rooney, Alex Ferguson'ın Manchester United'daki son sezonunda efsanevi menajer ile yaşadığı görüş ayrılıklarına açıklık getirdi.

Ferguson'ın kendisine ilk 11'de görev vermemesi nedeniyle aralarına soğukluk girdiğini kabul eden Rooney bununla birlikte ayrılmayı hiç bir zaman talep etmediğini söyledi. Golcü oyuncu, "Sir Ferguson'ı görmeye gittim. Ona beni oynatmayacaksa başka bir takıma transfer olabileceğimi söyledim. Hiç bir zaman ayrılmak istediğimi talep etmedim. Ancak nasıl olduysa bir gün sonra tüm gazetelerde Sir Ferguson'a ayrılık için ültimatom verdiğim haberleri yer aldı" dedi. Rooney, tüm anlaşmazlıklarına karşın Alex Ferguson'ı "Tüm zamanların en iyi menajeri" olarak gösterdi.

Milli takım kariyerinde Sven-Goran Eriksson, Steve McClaren, Fabio Capello ve şu andaki menajeri Roy Hodgson ile çalışan Rooney kendisinde en büyük hayal kırıklığını Capello'nun yarattığını söyledi.

Capello'nun ismi nedeniyle tüm oyuncuların kendisinden daha fazlasını beklediklerini dile getiren Rooney milli takımda en fazla Eriksson ve Hodgson döneminde oynamaktan zevk aldığını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...