Güneş değişikliğe gidiyor

Şenol Güneş kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sporting Lizbon ile karşılaşacak siyah beyazlıların tecrübeli teknik direktörü, İsmail Köybaşı ve Ricardo Quaresma'yı 11'de düşünüyor.

NTV Spor 29.09.2015 - 15:00
Güneş değişikliğe gidiyor

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek liderliğe yükselen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sporting Lizbon ile karşılaşacak.

Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş geniş kapsamlı olmasa da bazı pozisyonlarda farklı oyuncu tercihleri kullanmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı maça sol bekte Dusko Tosic'in yerine İsmail Köybaşı ile başlayabilir.

Tosic'in performansının son maçlarda beklenilenin altında kalması ve yoğun maç trafiği nedeniyle bu kararı vermeye hazırlanan Güneş, Quaresma'yı da ilk 11'de kullanmak istiyor. Fenerbahçe derbisinde forma şansı bulamayan yıldız oyuncu, kadroda Sporting Lizbon'u en iyi tanıyan futbolcu konumunda bulunuyor. Portekiz ekibinin alt yapısından yetişmesinin yanı sıra, geçen sezon Porto'da Lizbon ekibine karşı mücadele etmesi 32 yaşındaki futbolcunun ilk 11 şansını yükseltiyor. 

Forvet hattında da yine Mario Gomez'i sahaya sürmeyi planlayan tecrübeli teknik adam, Cenk Tosun'u yedek bekletecek.

Sayfa Yükleniyor...