Enrique destek bekliyor!

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Lionel Messi'den yoksun çıktığı maçta Bayer Leverkusen'i geriden gelerek 2-1 yenmeyi başardı. Maç sonunda teknik direktör Luis Enrique, takımı 1-0 gerideyken tribünlerden yükselen ıslıklara tepki gösterdi.

NTV Spor 30.09.2015 - 13:08
Enrique destek bekliyor!

Barcelona, Lionel Messi'nin yokluğunda Bayer Leverkusen karşısında çok zorlansa da son 10 dakika Sergi Roberto ve Luis Suarez'in golleriyle maçı 2-1 kazanmayı başardı. Maç sonunda teknik direktör Luis Enrique'nin gündeminde takımı 1-0 gerideyken Nou Camp tribünlerinden yükselen ıslıklar vardı. 

Messi'nin yokluğunda Iniesta'yı da sakatlığa kurban verseler de oyuncularının kazanmak için sonuna kadar mücadele ettiğini hatırlatan Enrique; "Bir kaç ay önce Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Kral Kupası'nı kazanan bu oyuncular kendilerine daha fazla inanılmasını hakediyor. Kötü oynamış olabiliriz. Ama oyuncularım maçı çevirmek için sonuna kadar mücadele etti. Taraftarımızın ıslıklarına değil; bizi desteklemesine ihtiyacımız var" dedi.

Messi'nin yerini doldurmanın imkansız olduğunu vurgulayan Enrique, oyuncularının çok güçlü bir rakip karşısında belki de istenilen oyunu sergileyemese de kalplerini ortaya koyduklarını dile getirdi.

Messi'yi kaybeden, transfer yasağı nedeniyle Arda Turan ve Aleix Vidal gibi oyuncuları oynatamayan Katalan ekibinde Leverkusen karşısında sakatlanan Iniesta'nın da 3 hafta kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...