"Bu seviyeler hata kabul etmiyor"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Astana karşısında 2 kez öne geçmelerine rağmen basit goller yediklerini ve Şampiyonlar Ligi'nin hata kabul etmediğini söyledi.

NTV Spor 30.09.2015 - 21:44
"Bu seviyeler hata kabul etmiyor"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder açıklamalarda bulundu.

"MAÇI KOPARMALIYDIK"
İkinci kez öne geçtikten sonra Türkiye'ye 3 puanla dönemeleri gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını belirten Sneijder, "Çok üzgünüz. Öncelikle, maçtan önce çok zor olacağını biliyorduk. Saha şartları olarak, İstanbul'dan soğuk bir yerde oynadık. 2 kere öne geçmemize rağmen, basit hatalarla beraberlik gollerini yedik. 2-1 öne geçtikten sonra maçı koparmamız lazım, 3 puanı almamız lazım. Basit bir golle 1 puanla eve dönüyoruz" diye konuştu.

"BU SEVİYELER HATA KABUL ETMİYOR"
Şampiyonlar Ligi'nde daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Hollandalı yıldız, "3 puana çok yaklaştık. Şampiyonlar Ligi'nde bu tip hataları, bu üst seviyeler kabul etmiyor. Basit hataları analiz edip, hatalarımızdan ders almamız gerekiyor. Öğrenmemiz lazım. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. 2-1 öne geçiyoruz, artık 2-1'den sonra eve 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. Ne yazık ki, bu şekilde gerçekleşmedi. Üzgünüz, ancak bu maçı bir kenara bırakacağız. Önümüzde Başakşehir maçı var , bu maça konsantre olmalıyız" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"
Türkiye Ligi ile Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı olduğunu ifade eden Sneijder, "Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid karşılaşacağımız en güçlü takım, bunu da gördük. Diğer maçlarda da elimizden geleni yapacağız, savaşacağız. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek istiyorum. Yaptıklarımızı analiz edeceğiz. Şampiyonlar Ligi, Türkiye'den çok farklı" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...