İngilizler City ve United'la güldü!

Şampiyonlar Ligi'nde İngilizlerin yüzü Manchester City ve Manchester United ile güldü. Arsenal ve Chelsea'nin rakiplerine yenilmesi sonrası Manchester kentinin 2 takımı da zor da olsa 3 puan aldı. United menajeri Van Gaal, İngiliz ekiplerinin Avrupa'da zorlanmasını Premier Lig’in yoğun maç temposuna bağladı.

NTV Spor 01.10.2015 - 12:49
İngilizler City ve United'la güldü!

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarının gördüğü kabusa Manchester City ile Manchester United son verdi.

City geriye düştüğü maçta Borussia Mönchengladbach'ı son dakikada Agüero'nun penaltıdan attığı golle 2-1 yendi. Manchester United da evi Old Trafford'da Wolfsburg karşısında maçın başında yenik duruma düşmesine karşın Mata ve Smalling'in golleriyle 3 puan aldı. Ancak hem City hem de United ortaya iyi bir oyun koyamadı.

City Menajeri Manuel Pellegrini, Mönchengladbach'ı yenerken şansın kendilerine fazlasıyla yardımcı olduğunu kabul etti. Bir de penaltı kurtaran kaleci Joe Hart'ı maçın adamı olarak gösteren Pellegrini, "Juventus ve West Ham maçlarını kaybetmeyi haketmemiştik. Bu gece de kazanmayı haketmedik. Ancak futbol böyle bir oyun" dedi.

United Menajeri Louis van Gaal ise İngiliz ekiplerinin Avrupa'da zorlanmasını Premier Lig'in yoğun maç temposuna bağladı. Son 18 gün içinde 6 maça çıktıklarını vurgulayan Van Gaal, hafta sonunda Arsenal deplasmanına gideceklerini hatırlatarak bu yoğun tempoda her zaman aynı performansı sergilemenin güç olduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...