Yine olmadı!

Beşiktaş, Bryan Ruiz ve Gökhan Töre'nin karşılıklı golleriyle Sporting'le berabere kalırken, temsilcimiz Avrupa kupalarında Portekiz takımları ile evinde yaptığı dördüncü maçı da kazanamadı.

NTV Spor 01.10.2015 - 22:33
Yine olmadı!

Kara Kartal, Portekiz ekiplerine evinde diş geçiremiyor...

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Sporting ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, daha önce Portekiz takımları ile İstanbul'da 3 kez karşılaştı.

Kara Kartallar, bu maçlarda Porto'ya 1-0 ve 3-1'lik skorlarla iki kez, Braga'ya da 1-0 kaybetti.

GÜNEŞ, JESUS'A KARŞI YİNE SEVİNEMEDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Teknik Direktörü Jorge Jesus'a rakip olduğu üçüncü maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.

Tecrübeli teknik adam, Sporting karşısında alınan 1-1'lik sonuçla Jesus karşısında üçüncü maçında ikinci beraberliğini yaşadı.

İki teknik adam, daha önce 2011-2012 sezonunda Güneş'in Trabzonspor'u, Jesus'un da Benfica'yı çalıştırdığı dönemde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelmiş, sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan Jesus'un Benfica'sı, o dönem Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki zemin çalışmaları nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan rövanş maçında rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

Bu arada Sporting, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 16. maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı. Portekiz temsilcisi, bu maçlarda rakipleriyle 5 kez berabere kalırken, 11 mücadelede ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

RHODOLFO İLK KEZ KART GÖRDÜ
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Luiz Rhodolfo, Sporting karşısında siyah-beyazlı takımdaki ilk kartını gördü.

Tecrübeli futbolcu, maçın 25. dakikasındaki bir pozisyonun ardından karşılaşmanın hakemi Paolo Tagliavento tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Luiz Rhodolfo, Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı tüm resmi maçlarda forma giydi.

Karşılaşmanın hakemi Tagliavento, 58. dakikada da Ersan Adem Gülüm'e sarı kart gösterdi.

TARAFTARDAN 90 DAKİKA DESTEK
Beşiktaş taraftarı, Sporting karşısında takımına 90 dakika destek verdi.

Karşılaşmayı tribünden takip eden taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarını ateşlemeye çalıştı.

Maç öncesi stada getirilen 180 davulun da eşlik ettiği taraftarlar, karşılaşmanın ardından mücadelelerinden dolayı siyah-beyazlı futbolcuları alkışladı.

 

Sayfa Yükleniyor...