Scholes'tan Ada'ya eleştiri!

Manchester United'ın efsanevi oyuncularından Paul Scholes, İngiliz ekiplerinin Avrupa'da bocalamasını kalite eksikliğine bağladı. Scholes, Barcelona, Real Madrid ya da Bayern Münih'te forma giyebilecek tek Premier Lig oyuncusunun Sergio Agüero olduğunu öne sürdü.

NTV Spor 02.10.2015 - 12:14
Scholes'tan Ada'ya eleştiri!

İngiliz kulüpleri son yıllarda Avrupa'da zorlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon hiç bir Premier Lig kulübü çeyrek final göremedi. İngiliz ekipleri bu sezon da Devler Ligi'nde yaptıkları toplam 8 maçın 5'in kaybetti. Peki bunun sebebi ne? Neden İngiliz ekipleri milyarlarca dolarlık yayın anlaşmalarından gelen büyük paralara, astronomik rakamlara Ada'ya transfer olan oyunculara karşın başarılı olamıyor... 

Manchester United'ın efsanevi oyuncularından Paul Scholes, Premier Lig kulüplerinin kendilerini kandırdığı görüşünde. Zira Scholes'a göre harcanan büyük paralara karşın üst seviyedeki İngiliz kulüplerinde kalite eksikliği var.

Chelsea, Arsenal, Manchester City ve Manchester United gibi kulüpleri değerlendiren Scholes; "Belki Sergio Agüero dışında bu kulüplerde oynayan hiç bir oyuncu Barcelona, Real Madrid ya da Bayern Münih'te forma şansı bulamaz. Sadece bu kadar da değil. Paris Saint-Germain ve Juventus'un da Premier Lig kulüplerine göre daha iyi kadroları olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...