Wenger gergin!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Manchester United ile oynayacakları maç öncesi basının karşısına çıktı. Wenger, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun kendisine yönelik eleştirilerine yanıt vermeye yanaşmadı. Fransız Menajer, Şampiyonlar Ligi'ndeki Olympiakos maçında yedek kaleci Ospina'yı oynatmasını eleştirenlere de tepki gösterdi.

NTV Spor 02.10.2015 - 12:23
Wenger gergin!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, 19 yıldır Arsenal'in başında bulunan Arsene Wenger'in uzun yıllardır şampiyonluk kazanamadığını hatırlatmış ve "Premier Lig'de kazansa da kaybetse de baskı altında olmayan tek menajer var. Ben baskı altındayım. Louis van Gaal baskı altında. Pellegrini baskı altında. Ancak o kişi için kazansa da kaybetse de hiçbir şey değişmiyor. Teknik alanın dışına çıkıp rakip menajeri itse de ceza almayan, her maç sonunda rakip takımdan ve hakemden yakınan bu menajerin kim olduğunu biliyorsunuz" sözleriyle Wenger'i eleştirmişti.

Manchester United ile oynanacak maç öncesi Fransız menajere, Mourinho'nun eleştirileri soruldu. Wenger'in soruya yanıtı; "Ya bunu durdurun ya da ben basın toplantısını durduracağım" oldu.
 
Wenger, yenilgiyle sonuçlanan Olympiakos maçında yedek kaleci Ospina'yı oynatmasıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi. Elinde çok iyi 2 kaleci bulunduğunu belirten Wenger; "Ospina'yı sorgularsanız ben de sizin futbol bilginizi sorgularım. Medya ve yorumcular oyunu analiz edeceklerine eleştirilerin peşine takılıyor. Bu çok sıkıcı" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...