Barça'da arayış var!

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, üst üste yaşanan sakatlıkların ardından kadroya takviye yapılmasını istedi. Sport Gazetesi'ne göre; Luis Enrique, ocak ayında en az 2 transfer yapılması için yönetime rapor sundu.

NTV Spor 02.10.2015 - 13:10
Barça'da arayış var!

Barcelona'da üst üste yaşanan sakatlıklar teknik direktör Luis Enrique'yi kadro tercihi konusunda sıkıştırıyor. Transfer yasağı nedeniyle Arda Turan ve Aleix Vidal'i ocak ayına dek kullanamayacak Luis Enrique, Rafinha'nın sezonu kapatmasıyla orta sahadaki alternatiflerinden birini daha kaybetmiş oldu. Dizinden sakatlanan Messi 2 ay, arka adalesinden sakatlanan Iniesta da yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. Bu nedenle Luis Enrique'nin ilerleyen haftalarda La Masia'dan yetişen genç oyuncular Sergi Roberto, Munir El Haddadi ve Sandro Ramirez gibi isimlere daha çok şans vermesi bekleniyor. Barcelona'ya yakın gazetelerden Sport, kadroda yaşanan alternatif sıkıntısı nedeniyle Luis Enrique'nin ocak ayında 2 transfer yapılması konusunda yönetime rapor sunduğunu yazdı.

Sport'a göre; Katalan kulübü, FIFA'dan aldığı transfer yasağının noktalanmasının ardından Dinamo Kiev'in hücum oyuncusu Andriy Yarmolenko'yu kadrosuna katmak için çaba harcayacak. Ukraynalı oyuncuyla birlikte Luis Enrique'nin orta sahada mücadele gücü yüksek bir oyuncunun daha transfer edilesi konusunda yönetime talepte bulunduğu ifade edildi.

Sport Gazetesi, Barcelona izleme komitesinin listesinde de birkaç oyuncunun yer aldığını yazdı ve önümüzdeki birkaç hafta içinde isimlerin netleşeceğini okuyucularına aktardı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...