Hamzaoğlu'dan 2 değişiklik!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'ın ilk 11'inde iki oyuncu değişikliği dikkati çekti.

NTV Spor 03.10.2015 - 19:38
Hamzaoğlu'dan 2 değişiklik!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana maçının kadrosunda 2 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Hamzaoğlu, Semih Kaya ve Umut Bulut'u yedeğe çekip, yerlerine Aurelien Chedjou ile Sinan Gümüş'ü ilk 11'de görevlendirdi. Ancak Umut sonradan oyuna dahil olup takımının 2. golünü kaydetti.
     
SEMİH FORMAYI KAPTIRDI
Şampiyonlar Ligi'nde Astana'ya karşı oynanan ve 2-2 eşitlikle sonlanan maçta eleştirilen isimlerin başında gelen Semih Kaya, Başakşehir maçında kızağa çekildi.
     
Süper Lig'in ilk 2 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen, 3. haftadaki Konyaspor maçında Aurelien Chedjou'nun sakatlık yaşamasının ardından şans bulan ve ardından kadronun değişmez ismi haline gelen Semih, sahadaki yerini yine Chedjou'ya bıraktı.
     
Sarı kırmızılı takımın son 6 resmi maçında oynayan ve son 5 karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Semih, Başakşehir karşısında yedek soyundu.
     
CHEDJOU 35 GÜN SONRA
Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor ile yapılan maçta sakatlanan Chedjou, 35 günlük aradan sonra formasına kavuştu.
     
Geride kalan hafta antrenmanlara başlayan ancak Gaziantepspor ile Astana müsabakalarında tercih edilmeyen Kamerunlu oyuncu, Başakşehir karşısında sahalara dönmeyi başardı.
     
SİNAN GÜMÜŞ İLK KEZ 1'DE!
Galatasaray'da Umut Bulut'un yerine forvet hattında görev alan genç oyuncu Sinan Gümüş, bu sezon ilk kez 11 kişilik kadroda bir maça çıktı.
     
Sarı kırmızılı ekipte bu sezon 5 resmi müsabakaya çıkan ancak hepsine ikinci yarıda dahil olan Sinan, bu kez teknik direktör Hamzaoğlu'nun 11'deki tercihi olmayı başardı. Ancak Semih 63. dakikada yerini Umut'a bıraktı.

UMUT OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Hamzaoğlu tarafından maça kulübe başlattırılan Umut Bulut, 63. dakikada Semih Gümüş'ün yerine oyuna girdi. Umut, 84. dakikada Snejder'in pasını iyi değerlendirerek takımın 2. golünü kaydettti.
 
SELÇUK CEZASINI DOLDURDU
Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan, kırmızı kart cezasını doldurarak ligde 2 maç aradan sonra sahaya çıktı.
     
4. haftadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalan ve 2 maç ceza alan Selçuk, Trabzonspor ile Gaziantepspor müsabakalarını kaçırdıktan sonra, Başakşehir karşılaşmasıyla Süper Lig'e döndü.
     

Sayfa Yükleniyor...