"Son 5 dakika kabus gibiydi"

Fenerbahçe maçında 1 puandan ziyade özgüvenlerini geri almanın önemli olduğunu söyleyen Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Son 5 dakika kabus gibiydi" dedi.

NTV Spor 04.10.2015 - 22:21
"Son 5 dakika kabus gibiydi"

Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan, Fenerbahçe beraberliği sonrası "1 puandan çok özgüvenimizi geri aldık" dedi. Arslan maçın son bömünü ise "kabus gibiydi" diye tanımladı.

Maçın başında iyi oynarken gol yediklerini ifade eden Arslan, "İyi oynarken bir gol yedik. Orada bir pozisyon hatası, 3 kişi, 1 kişiye orta yaptırdık. Ondan sonra oyunun dengesini tamamen kaybettik. 30. dakikada oyuncu da değiştirecektim ama oyuncumu kaybetmemek için bunu yapmadım. Devreyi bekledik. Oyun 2-0 ben oyunculara, 'Futbolun doğrusunu yapalım. Fenerbahçe'yi yenmek; 2-0'dan 3-2 yapmak futbolda var. Ama önce siz doğruyu yaparsınız, doğruyu bulursunuz. Takım oyununu oynarsınız, ondan sonra yardım gelir veya skor gelir.  Nitekim öyle oldu. Geri dönüşümüzün nedeni bu. Oyuncu değişikliğimiz, orta sahaya Leandro'nin girmesi orta sahayı toparladı" dedi.

"Fenerbahçe, taraftarıyla beraber bu maçta çok iştahlıydı" diyen Cihat Arslan, "Milli maç öncesinde geri dönüşümüz bizi sevindirdi. Mutluyum; en azından şundan mutluyum. Burada kötü oyunla kazanmaktansa iyi oyuna cevap verebilmek çok önemli. Kaos Ligi deniyor. Bunun neticeleri neler, sebepleri neler. Türk futbolunda iyi oyunu seyircilere izlettirme sorumluluğumuz var. Ben oyuncularıma onları söylüyorum. Biz sorumluluk sahibi insanlarız. Güzel futbolu oynamamız, yapmamız gerekiyor. Sonradan onu yaptık" diye konuştu.

Sözlerini "Kaos ligi ama bunun neticeleri neler? Türk futbolunda iyi oyunu seyircilere izlettirme sorumluluğumuz var. Biz sonradan bunu yaptık" diye sürdüren Akhisar hocası, son 5 dakikayı ise "kabus gibiydi" diye tanımladı.

Oyuncularını kutlayan Arslan, Fenerbahçe'ye ve Milli Takım'a da başarılar diledi.

Sayfa Yükleniyor...