Liverpool'da imza kapıda!

Jurgen Klopp, Liverpool'un yeni menajeri olmaya çok yakın. İngiliz basınına göre Liverpool’lu yetkililerle yarın son kez yüz yüze görüşecek Klopp, ardından da kendisini 3 yıllığına kulübe bağlayan imzayı atacak.

NTV Spor 07.10.2015 - 14:36
Liverpool'da imza kapıda!

Liverpool, Jurgen Klopp ile yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafe katetti. Alman teknik adam, temsilcileriyle yapılan pazarlıkların ardından son kararını vermek için Liverpool'lu yetkililerle biraraya gelecek. Klopp'un, yüz yüze yapılacak son görüşmede bir pürüz çıkmaması halinde 3 yıllık sözleşme teklifini kabul etmesi bekleniyor. 

İngiliz basınına göre 48 yaşındaki teknik adam, yardımcılarını da yanında getirecek. Liverpool'un çok tartışılan transfer komitesi ile lağvedilmeyecek. Rodgers döneminde transferler için yaklaşık 300 milyon sterlin harcayan komitenin, Klopp ile işbirliği içinde görevine devam etmesi bekleniyor.

Klopp'un, Liverpool'un yeni menajeri olma olasılığı Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer'e de soruldu. The Times Gazetesi'ne Alman teknik adamı değerlendiren Beckenbauer; "Klopp konuşmayı seviyor. Dünya üzerinde oyuncularıyla bu kadar çok konuşan fazla teknik adam kalmadı. Dortmund'u zor durumdayken devraldı ve dünya çapında bir kulüp haline getirdi. Liverpool'un, Jurgen Klopp ile anlaşma şansı varsa bunu mutlaka yapmalı" ifadelerini kullandı.


 

Sayfa Yükleniyor...