Ronaldo'dan Ferguson itirafları

Cristiano Ronaldo, Manchester United'da birlikte çalıştığı menajer Alex Ferguson'ı anlattı. Ferguson'ı ele alan bir belgeselde konuşan Ronaldo, efsanevi menajerin takım içinde bir aile ortamı yarattığını söyledi.

NTV Spor 08.10.2015 - 12:54
Ronaldo'dan Ferguson itirafları

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, eski menajeri Sir Alex Ferguson'a övgüler yağdırdı.

2003-2009 yılları arasında Manchester United'da Ferguson ile çalışan Ronaldo, "Sir Alex Ferguson: Başarının Sırları" adlı belgesel için eski çalıştırıcısını anlattı.

Ferguson'ın sert görüşüne karşın çok merhametli bir insan olduğuna vurgu yapan Ronaldo, 2005'te babasını kaybettiği dönemde kendisine en çok destek veren isimlerin başında Ferguson'ın geldiğini söyledi.

"Babam komaya girmişti ve Londra'da bir hastanede tedavi görüyordu. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde önemli maçlarımız olmasına rağmen Ferguson ile görüştüm. Kötü hissettiğimi ve babamı görmek istediğimi söyledim" diyen Ronaldo, Ferguson'ın çok anlayışlı davrandığını ve kendisine izin verdiğini söyledi.

"İşte o zaman bu adam inanılmaz" diye düşündüğünü söyleyen Ronaldo, Ferguson'ın yalnızca kendisine değil, tüm oyunculara aynı şekilde davrandığını ve oyuncu-menajer ilişkisinden çok bir aile ortamı yarattığını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...