Galatasaray'da Gençlerbirliği mesaisi

Galatasaray, ligin 8. haftasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Milli oyuncular ve sakatlığı devam eden Podolski'nin katılmadığı antrenmanı başkan Dursun Özbek de izledi.

NTV Spor 08.10.2015 - 14:29
Galatasaray'da Gençlerbirliği mesaisi

Spor Toto Super Lig'in 8.haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Sarı kırmızılıların antrenmanı öncesi başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bir araya geldi.

Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte antrenmanı takip eden başkan Özbek, oyuncularla da sohbet etti. Galatasaray'in antrenmanına sakatlığı bulunan Lukas Podolski ve milli takımlara giden oyuncular katılmadı.

Bileğindeki sakatlık nedeniyle Almanya Milli Takımı aday kadrosundan çıkarılan Podolski, antrenman sırasında tesislere geldi. Alman yıldız, başkan Dursun Özbek ve kulüp doktoru Yener İnce ile kısa süre sohbet etti. Deneyimli oyuncunun kontrollerden geçeceği ve Gençlerbirliği maçına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Geçtiğimiz gün omzunun üstüne düştüğü için, bu sabah tedavisinin ardından sahaya çıkan Sabri Sarıoğlu, kondisyoner eşliğinde yaptığı düz koşu sonrası takımla birlikte ikinci bölümde çalıştı.

Teknik direktor Hamza Hamzaoğlu'nun antrenmanda moralli olduğu gözlendi. Sarı kırmızılılar fizik kondisyon çalışmalarından sonra dar alanda çift kale maç gerçekleştirerek antremanı tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...