Tüm maçlar iptal!

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından ilan edilen 3 günlük ulusal yas sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu, spor müsabakalarını ileri bir tarihe erteledi.

NTV Spor 10.10.2015 - 20:45
Tüm maçlar iptal!

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından birçok vatandaşımız hayatını kaybetti ve Başbakanlık 10 Ekim'den itibaren 3 günlük yas ilan etti.

Bu yaşanan üzücü olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu açıklama yaparak oynanması gereken spor müsabakalarının ileri tarihe ertelendiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada;  "Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, TFF 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir."

TBF'den yapılan açıklamada; Ankara'da yaşanan terör olaylarında birçok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı hatırlatılarak, ulusal yas gerekçesiyle basketbol müsabakalarının oynanmayacağı bildirildi.

TVF'den yapılan açıklamada ise; Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, terör saldırılarında şehit olan askerlerimiz ve polislerimiz için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Voleybol Federasyonu 11 ve 12 Ekim'de 1. ve 2. liglerde oynanacak resmi müsabakaları ileri bir tarihe ertelemiştir" ifadelerine yer verildi.

Sayfa Yükleniyor...