Beşiktaş kupasını geri isteyecek

Başiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, şike davasıyla ilgili olarak Yargıtay sürecini beklediklerini, kararın onaylanması durumunda, o dönem iade ettikleri Türkiye Kupası'nı geri isteyeceklerini söyledi.

NTV Spor 11.10.2015 - 11:46
Beşiktaş kupasını geri isteyecek

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında, şike davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mahkemeden çıkan kararların Türk futboluna hayırlı olmasını dileyen Çebi, sürecin henüz sona ermediğini, Yargıtay'ın kararını beklenmesi gerektiğini söyledi. O dönem yaşananlar nedeniyle, kazandıkları Türkiye Kupası'nı simgesel olarak iade ettiklerini hatırlatan Çebi, Yargıtay'dan çıkacak karara göre kupayı geri isteyeceklerini ifade etti.

Davanın maddi ve manevi olarak Beşiktaş'a ciddi zararlar verdiğini de vurgulayan ikinci başkan Çebi, "Yargıtay'ın nasıl bir karar vereceğini bilmiyorum ama oradan da olumlu bir sonuç çıkarsa kupamızı doğal olarak geri isteriz. Ayrıca bu mahkeme yüzünden bir sene Avrupa'ya gidemedik. Maddi ve manevi çok zararımız oldu. Yargıtay da onaylarsa muhakkak hukuki yönlerine bakarak tazminat girişimlerimiz olabilir. İnşallah Türk futbolu bir daha böyle günler görmez. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun beraat kararlarını onaylarsa, biz de tazminat girişimi için harekete geçebiliriz" şeklinde konuştu.

Davanın sadece bir kaç kulübe değil, Türk futboluna zarar verdiğini de vurgulayan Çebi, "Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...