Gözler Aziz Yıldırım'da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım beraat kararı sonrasında yapacağı basın toplantısını Ankara'daki saldırı nedeniyle erteledi. Yıldırım'ın bu toplantıda başkanlıkla ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

NTV Spor 11.10.2015 - 14:10
Gözler Aziz Yıldırım'da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın görev süresiyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Kulüp tarihinin en uzun süre görevde kalan başkanı olan Yıldırım, son kongrede yeni dönemde görevi bırakabileceğinin sinyallerini vermişti.

Yıldırım, şike davasının sonuçlanmasıyla seçimli kongre kararı alacağını kongre üyelerine iletmişti. Aday olarak Ali Koç'u işaret eden Yıldırım, o günden beri söyleminde bir değişikliğe gitmedi.

Sarı lacivertli kulüp, mahkemeden beraat kararı çıkmasının ardından başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Ancak toplantı, Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Yıldırım bu süreçte sessizliğini koruma kararı aldı. Ancak Fenerbahçe başkanı basın toplantısını en kısa zamanda düzenlemek istiyor. Aziz Yıldırım'ın bu toplantıda mahkeme ve Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili kararı açıklaması bekleniyor.

İlk gelen bilgiler sezonun tamamlanmasıyla sarı lacivertlilerde sandığa gidileceği yönünde. Basın toplantısının yeni günü belli olmazken, Yıldırım'ın kararının ne olacağı merak konusu.

Sayfa Yükleniyor...