Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Rizespor maçı hangi kanalda? (İlk 11)

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Beşiktaş’ta kritik mücadelede Amartey ve Gedson Fernandes forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan derbi mücadelesinde kırmızı kart gören Al Musrati ‘de cezası sebebiyle sahada olmayacak. Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Rizespor, Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Rizespor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederken siyah-beyazlılar ise sadece 1 maç kazanabildi. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4 farkla geçmişti. Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçında Ali Şansalan düdük çalacak. Peki Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 03.05.2024 - 14:41
Son Güncelleme: 03.05.2024 - 19:02
Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Rizespor maçı hangi kanalda? (İlk 11)

Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen Beşiktaş, üst üste yaptığı puan kayıplarıyla 5. sıraya kadar geriledi. Başakşehir ve Trabzonspor ile puan farkını kapatmaya çalışan Beşiktaş, Rizespor’u taraftarının önünde mağlup etmeyi hedefliyor. Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy, Muci gibi isimlerin performansı merak ediliyor. Çaykur Rizespor’da Beşiktaş maçı öncesinde Dal Varesanovic, Adolfo Gaich, İbrahim Olawoyin gibi oyuncular takımın en skorer isimleri oldu. Rizespor son olarak ligde Ankaragücü ile berabere kaldı. Peki Beşiktaş - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

BEŞİKTAŞ - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol ’in 35. haftasında Beşiktaş ve Rizespor açılış mücadelesinde kozlarını paylaşıyor.

Tüpraş Stadı’nda oynanacak mücadele 3 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Emrecan Terzi, Salih Uçan, Muçi, Ghezzal, Rashica, Semih Kılıçsoy, Muleka

Rizespor: Tarık, Halil İbrahim, Emirhan, Aliqulov, Taha, Olawoyin, Shelvey, Varesanovic, Akintola, Sauer, Gaich

SİYAH-BEYAZLILARA KÖTÜ HABER

Beşiktaş, diz kapağı alt yağ dokusunda ödem tespit edilen Arthur Masuaku, Çaykur Rizespor maçının kadrosundan çıkarıldı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada " " A Takımımızın 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sonrası sol dizinde ağrı tarifleyen Arthur Masuaku’nun yapılan değerlendirmesinde diz kapağı altı yağ dokuda ödem (hoffa impingement sendromu) saptanmıştır. Arthur Masuaku, takımımızın Çaykur Rizespor maçı kadrosundan çıkarılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ SON DURUM

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş Ankaragücü galibiyetiyle moral bulmuştu. Kupada Başkent ekibiyle tekrar karşılaşan siyah-beyazlılar beraberlik alırken Fenerbahçe derbisinde ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala Beşiktaş ligde oynadığı 34 karşılaşmada 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Rakip fileleri 45 kez sarsan siyah-beyazlar, kalesinde ise 40 gole engel olamadı. Beşiktaş, Rizespor galibiyetiyle rakipleriyle arasındaki puan farkını kapatmaya çalışacak.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş - Rizespor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş üstlenecek. 

ÇAYKUR RİZESPOR SON DURUM

Karadeniz ekibi bu sezonun en dikkat çeken takımlarından birisi oldu. İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, geride kalan haftalarda oynadığı 34 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rizespor 49 puanla 7. sırada yer alıyor.

Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Sayfa Yükleniyor...