Hazard'ın zor günleri!

Premier Lig'de 16. sırada yer alan Chelsea'de geçen sezonun yıldızı Eden Hazard özeleştiri yaptı. 8 haftada henüz golü bulunmayan Hazard, hayatının en formsuz dönemini geçirdiğini ve artık ‘dokunulmaz’ olmadığını söyledi.

NTV Spor 12.10.2015 - 12:13
Hazard'ın zor günleri!

Geçen yıl Jose Mourinho yönetiminde Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Chelsea, bu yıl parlak görünümünden oldukça uzak. Premier Lig'e 1978'den bu yana en kötü başlangıcını yapan Chelsea'de geçen sezonun vazgeçilmezi Eden Hazard'ın performansı da takımı gibi beklentilerin altında kaldı.

"Hayatımın en formsuz dönemindeyim" diyen Hazard, ligde geride kalan 8 haftada rakip fileleri hiç sarsamadı. Yalnızca 2 asist yapan Belçikalı futbolcu, Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya 2-1 yenildiği maçta da oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Menajer Jose Mourinho'nun kendisini yedek bırakmasına kızmadığını söyleyen Hazard "Hayatım boyunca ilk kez bu kadar zor bir dönemden geçiyorum. Sebebini açıklayamıyorum ama tek bildiğim çalışıp eski gücüme kavuşmam gerektiği. Mourinho beni yedek bırakarak bana bir mesaj vermek istedi. Ancak iyi oynadığınız sürece dokunulmaz olursunuz. Ben de bir daha yedek bırakılmamak için iyi oynamak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de 8 haftada yalnızca 8 puan toplayabilen Chelsea, 16. sırada yer alıyor. Maviler, hafta sonunda düşme hattında yer alan Aston Villa'yı konuk edecek.

 

Sayfa Yükleniyor...