Klopp'tan transfer açıklaması!

Liverpool'un yeni menajeri Jurgen Klopp, eski kulübü Borussia Dortmund'un yıldızlarını transfer etmeye çalışmayacağını söyledi. Takımdaki oyuncuların yeni bir şansı hakettiğini belirten Klopp, ilk hedefinin göze hoş gelen bir hücum futbolu oynatmak olduğunu ifade etti.

NTV Spor 13.10.2015 - 11:53
Klopp'tan transfer açıklaması!

Jurgen Klopp'un Liverpool'un başına geçmesiyle birlikte dedikodu çarkı da işlemeye başladı. İngiliz basınında Klopp'un şimdiden eski kulübü Borussia Dortmund'un yıldızlarından İlkay Gündoğan, Marco Reus ve Mats Hummels'e göz koyduğu iddia ediliyor. Ancak Klopp iddiaları yalanladı.

Henüz transferi düşünmediğini belirten Klopp; "Daha ekim ayındayız. Yönetim ile transfer konusunu hiç görüşmedim. Önceliğim takıma göze hoş gelen bir hücum futbolu oynatmak. Bunu da kadromuzda bulunan oyuncular ile yapacağız. Çünkü hepsinin yeni bir şansı hakettiklerine inanıyorum" dedi.

Liverpool Yönetimi'nin takımın başına; "Mucize yaratamayan bir Alman" getirdiğini ifade eden Klopp, başarı için zamana ihtiyaçları olduğunu yineledi. Dortmund Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joackim Watzke de Klopp'un eski oyuncularının peşine düşeceğine inanmadığını dile getirmişti.

Watzke; "Jurgen asla Dortmund'a zarar verecek bir adım atmaz. Birbirimize hala çok yakınız ve bizi sırtımızdan bıçaklayacağına inanmıyorum" demişti.

Sayfa Yükleniyor...