"Kendisini beğenmiş, kötü bir kaybeden"

Premier Lig ekiplerinden Sunderland'ın yeni menajeri Sam Allardyce, The Sun gazetesinde yayımlanan otobiyografisinde Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e sert eleştiriler getirdi. Allardyce, Fransız menajeri, "Kendisini beğenmiş; kötü bir kaybeden" olarak nitelendirdi.

NTV Spor 13.10.2015 - 14:35
"Kendisini beğenmiş, kötü bir kaybeden"

Premier Lig'in son sırasında bulunan Sunderland'da Dick Advocaat'ın yerine menajerlik görevine getirilen Sam Allardyce, The Sun gazetesinde yayımlanan otobiyografisinde Arsenal Menajeri Arsene Wenger ile arasındaki sorunlara açıklık getirdi.

Wenger ile Bolton'ı çalıştırdığı dönemde büyük tartışmalar yaşayan Allardyce, Fransız menajeri "Kendisini beğenmiş; kötü bir kaybeden" olarak nitelendirdi. Bolton'ı çalıştırırken, Arsenal'i yenmeyi her şeyden çok sevdiğini belirten Allardyce, "Onlardan her puan aldığımızda bunu kişisel olarak karşılıyordu. Açıkçası kendisi maçtan sonra ofisinize davet edebileceğiniz biri değil" ifadelerini kullandı.

Allardyce, Wenger'in medya yoluyla sürekli hakemleri etki altında bırakmaya çalıştığını da öne sürdü. Deneyimli menajer,"Wenger'e göre biz sürekli faul yaparken sadece kendi takımı futbol oynamaya çalışıyordu. Sanki Arsenal topla oynarken kimsenin oyuncularına müdahale etmemesi için yeni bir kural çıkarılmasını istiyordu. Wenger'in bu zayıflığını pek çok kez kendisine karşı kullandım. Ancak onları ne zaman yensek; medya Arsenal'in kötü bir gününde olduğunu ya da hakemin maçı iyi idare edemediğini söylüyordu" dedi.

Sayfa Yükleniyor...