Kanarya'nın kayba tahammülü yok!

Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Kayseri'ye üç eksikle gitti. Ev sahibi ekipte, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

NTV Spor 17.10.2015 - 17:43
Kanarya'nın kayba tahammülü yok!

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe üç eksikle bu şehre ulaştı. Sakatlıkları bulunan Bruno Alves, Raul Meireles ve Volkan Şen zorlu fikstür öncesinde risk alınmayarak İstanbul'da bırakıldı. Kayseri deplasmanından sonra Kadıköy'de önce Ajax sonra da Galatasaray ile kritik maçlar oynayacak Fenerbahçe Kayseri'den kayıpsız dönmek istiyor.

Sarı lacivertli kafileyi havaalanında çok sayıda taraftar, tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Kafilede Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de yer aldı. Havaalanından ayrılan kafile, güvenlik güçleri eşliğinde kamp yaptıkları otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

Ev sahibi Kayserispor'da ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Son haftalarda istediği skorları alamayan Kayseri temsilcisinde teknik direktör Tolunay Kafkas oyuncularına Fenerbahçe maçının bir fırsat olduğunu vurgulayarak alacakları puanın önemine dikkat çekti.

Sayfa Yükleniyor...