Aslan'ın vazgeçilmez beşlisi!

Spor Toto Süper Lig'de yükselen performansıyla dikkati çeken ve kötü başladığı sezonda yeniden zirvenin ortağı haline gelen Galatasaray'ın tüm maçlarında forma giyen oyuncu sayısı 5 oldu.

NTV Spor 18.10.2015 - 16:17
Aslan'ın vazgeçilmez beşlisi!

Sarı-kırmızılı futbolcular Fernando Muslera, Hakan Balta, Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Umut Bulut, Spor Toto Süper Lig, Süper Kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 11 resmi maçta da süre alarak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezleri arasına girdiler.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sakatlıklar nedeniyle zaman zaman kadro rotasyonunda sıkıntı yaşasa da, bu 5 oyuncuyu ihtiyaç duyduğu her an hazır durumda buldu.

MUSLERA VE HAKAN'IN FİRESİ YOK
Galatasaray'ın geride kalan 11 resmi maçında da forma giyen isimlerden kaleci Fernando Muslera ve savunma oyuncusu Hakan Balta, fire vermeyen iki isim olarak dikkati çekti.

Bu iki oyuncu, takımlarının yeni sezondaki tüm maçlarında 90 dakika sahada kalarak en istikrarlı isimler oldular ve 990'ar dakika süre aldılar.

SNEİJDER VE PODOLSKİ 11'İN DEĞİŞMEZİ
Sarı-kırmızılı takımın yıldız isimleri Wesley Sneijder ve Lukas Podolski, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ilk 11'lerinin değişmezi konumundalar.

Sneijder, yapılan 11 maçın 7'sinde 90 dakika sahada kalıp, 4'ünde ikinci yarı oyundan çıkarken, toplam 920 dakika süre aldı. Podolski ise 11 maçın 4'ünde 90 dakika süre alıp, 7 kez sahadaki yerini başka takım arkadaşına devrederek 880 dakika ter döktü.

UMUT BULUT MAÇ KAÇIRMADI
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Umut Bulut, performansıyla zaman zaman eleştirilerin hedefi olsa da geride kalan 11 müsabakanın tamamında süre alan bir başka isim oldu.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon yapılan maçların yalnızca 5'inde ilk 11'de sahada yerini alan Umut, 6 müsabakada ise sonradan oyuna dahil olarak tüm maçlarda forma giydi.

Sayfa Yükleniyor...