"Şansımız sürüyor"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynayacakları maç öncesi katıldıkları 4 kupayı kazanma şanslarının sürdüğünü söyledi. Mourinho, Kiev deplasmanında alacakları beraberliği ise "iyi bir sonuç" olarak nitelendirdi.

NTV Spor 20.10.2015 - 11:39
"Şansımız sürüyor"

Premier Lig'e çok kötü başlayan Chelsea, hafta sonunda Aston Villa'yı 2-0 yenmesine karşın lider Manchester City'nin 10 puan gerisinde 12. basamakta bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçı öncesi basının karşısına çıkan menajer Jose Mourinho, katıldıkları 4 kupayı da kazanma şanslarının sürdüğünü söyledi. Henüz ekim ayında olduklarını hatırlatan Mourinho; "Sezonun bitmesine daha çok uzun bir süre var. 4 kupayı da kazanabiliriz. Hepsini kaybetmemiz de mümkün. Şu anda önemli olan takımımın yeniden özgüvenini kazanması. Bunun için de seri galibiyetler almamız gerekiyor" dedi.

Portekizli menajer Dinamo Kiev deplasmanından çıkaracakları beraberliğin ise kendilerine yeteceği görüşünde.

HAZARD OYNAYACAK MI?
Mourinho, hafta sonundaki Aston Villa maçında yedek bıraktığı eden Hazard'ın Dinamo Kiev karşısında oynayıp oynamayacağını da açıklamadı. Mourinho, savunmaya yardım etmediği sürece yıldız oyuncuyu yedek bırakmaya devam edeceğini söylemişti.

Bu arada İngiltere Futbol Federasyonu, 1 maç ertelemeli men ve 50 bin Sterlin para cezası verdiği Mourinho'nun temyiz başvurusunu reddetti. "Hakemler Chelsea lehine düdük çalmaya korkuyor" dediği için ceza alan Mourinho, savunmasında İngilizce ilk dili olmadığı için yanlış anlaşıldığını öne sürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...