Hakemi yine beğenmedi!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, golsüz sona eren Dinamo Kiev maçı sonrası hakeme yüklendi. Açık bir penaltılarının verilmediğini savunan Mourinho, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e atıfta bulunarak, hakem için; "zayıf ve saf" tanımlamasını yaptı.

NTV Spor 21.10.2015 - 12:09
Hakemi yine beğenmedi!

Golsüz sona eren Dinamo Kiev - Chelsea maçı sonrası gözler Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun üzerindeydi. Hakemin açık bir penaltılarını vermediğini savunan Mourinho, kale çizgisinin gerisinde duran hakemlerin ne işe yaradığını anlayamadığını söyledi. Mourinho'nun hakem için "zayıf ve saf" tanımlaması yapması ise dikkat çekti. Zira aynı tanımlamayı, Chelsea'nin, Arsenal'i 2-0 yendiği maçın ardından, Arsenal Menajeri Arsene Wenger, hakem Mike Dean için yapmıştı.

"Hakemler Chelsea lehine karar vermeye korkuyor" dediği için ceza alan Mourinho, hakemi "zayıf ve saf" olarak nitelendiren Wenger'in ceza almamasına büyük tepki göstermişti. Mourinho, Kiev maçı sonrası bu kez UEFA'dan ceza almaktan korkup korkmadığı sorusuna ise esprili bir dille; "Tamam. Pozisyon penaltı değildi. Hakem çok iyiydi ama bir hata yaptı. Avustralya ile İskoçya arasındaki rugby Dünya Kupası maçının hakemi de çok iyiydi. O da sadece 1 hata yaptı ve şu anda tüm İskoçya ağlıyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...