Değişmeye niyeti yok!

Chelsea'nin golcüsü Diego Costa, sert oyun stilini eleştirenlere yanıt verdi. "Ben bir melek değilim" diyen Costa, oyun tarzından taviz vermeyeceğini dile getirdi.

NTV Spor 23.10.2015 - 11:25
Değişmeye niyeti yok!

Chelsea'nin golcüsü Diego Costa, Premier Lig'e adım attığı günden bu yana en çok tartışılan oyuncuların başında geliyor. Costa, sahadaki agresif tavırları nedeniyle 2 kez 3'er maç cezaya çarptırıldı. Arsenal Menajeri Arsene Wenger, golcü oyuncuyu sürekli rakiplerini provoke etmeye çalışmakla suçluyor. Ancak Costa'nın değişmeye niyeti yok.

Hep aynı şekilde oynayarak bugünlere geldiğini ifade eden Costa; "Ben bir melek değilim. İnsanların benim hakkımda daha iyi düşünmeleri için de değişmeye niyetim yok" dedi. Takımının galip gelmesi için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğunu belirten Diego Costa; "Bazıları futbolun sadece iyi çocuklar tarafından oynanan bir tiyatro olduğunu düşünebilir. Ancak benim amacım takımımın kazanmasını sağlamak. Bunun için de gerekirse rakibime faul yapmaktan çekinmem. Çünkü fauller de futbolun bir parçası. Saha dışında ailesi ve arkadaşları ile vakit geçiren sakin bir insanım. Ancak sahaya ayak bastığımda kimse bana kanat takmaya çalışmasın. Çünkü ben bir melek değilim" diye konuştu.

Costa, menajer Mourinho ile oyuncular arasında büyük sorunlar olduğu yolundaki iddiaları da yalanladı. Premier Lig'e çok kötü başlayan Chelsea, lider Manchester City'nin 10 puan gerisinde 12. basamakta bulunuyor. 

Sayfa Yükleniyor...