Inter 1 puana razı oldu!

İtalya Ligi’nde Inter son 3 deplasmanda kazanamadığı Palermo’da Ivan Perisic ile öne geçse de, Gilardino’nun golüyle 1-1’e razı oldu.

NTV Spor 24.10.2015 - 23:40
Inter 1 puana razı oldu!

Inter, İtalya Ligi'nde Palermo deplasmanında 1-1 berabere kaldı.

Daha önce Palermo ile deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmada 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Inter, 60. dakikada Ivan Perisic ile öne geçerken, 66'da Alberto Gilardino skora dengeyi getirdi. 17'de ev sahibi Palermo, Vazquez ile gole yaklaşırken, kaleci Handanovic başarılıydı. 28'de Sloven kaleci yakın direkte Vazquez'in şutunda yüzde yüz bir gole engel oldu. 51'de Stevan Jovetic'in serbest vuruşunu bu kez Palermo kalecisi Sorrentino nefis bir refleksle kurtardı.

60'da Jonathan Biabiany'nin pasında Ivan Perisic, Inter'i 1-0 üstünlüğe taşıdı. 66'da Vazquez'in savunmadan seken pasında Alberto Gilardino, Palermo'nun beraberlik golünü kaydetti. 79'da Inter'de Murillo, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

BOLOGNA DEPLASMANDA KAZANDI
Serie A'da günün bir diğer mücadelesinde ise Bologna, Carpi deplasmanında 2-1 kazanarak 9 haftada 2. galibiyetini aldı. Karşılaşmada Carpi, 24'te Gaetano Letizia ile öne geçerken, Bologna, 47'de Daniele Gastaldello ve 90'da Adam Masina'nın golleriyle 2-1 kazandı.

Sayfa Yükleniyor...