Ceza kapıda!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun başı bir kez daha İngiltere Futbol Federasyonu ile dertte. Disiplin Kurulu, yenilgiyle sonuçlanan West Ham maçında tribüne gönderilen Mourinho’nun savunmasını bekliyor.

NTV Spor 27.10.2015 - 10:53
Ceza kapıda!

Hakemlerin Chelsea lehine karar vermekten korktuğunu söylediği için 1 maç ertelemeli men ve 50 bin sterlin para cezası alan Jose Mourinho, West Ham maçı sonrası yeniden İngiltere Disiplin Kurulu'na sevkedildi.

West Ham'ın 2-1 kazandığı maçın ilk yarısında Nemanja Matic'in kırmızı kart görmesi nedeniyle Chelsea 10 kişi kalmıştı. Hakem, devre arasında odasına giden Mourinho'yu 2. yarı öncesi tribüne gönderdi. 2. yarıyı West Ham yöneticilerinin arasında izleyen Mourinho, West Ham'ın galibiyet golü sonrası tribünü terketti; bir daha da ortalıkta görünmedi.

Portekizli menajer maç sonunda zorunlu basın toplantısına da katılmadı. Disiplin Kurulu, Mourinho'nun basın toplantısına katılmaması nedeniyle Chelsea kulübünden de savunma istedi.

Mourinho'nun tribüne gönderilmesiyle ilgili hakemin detaylı raporunu bekleyen kurulun; ardından ceza için düğmeye basması bekleniyor.

Chelsea Premier Lig'in ilk 10 haftası sonunda sadece 11 puanla 15. basamakta bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...