Ayrılık rüzgarları!

Chelsea ile Jose Mourinho arasında ayrılık rüzgarları esiyor. İngiliz basınına göre Portekizli menajer işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Independent Gazetesi ise Mourinho’nun şimdiden yeni iş arayışlarına başladığını öne sürdü.

NTV Spor 27.10.2015 - 13:10
Ayrılık rüzgarları!

Geçen sezonun tamamında 4 kez yenilen Chelsea, bu sezon Premier Lig'in ilk 10 haftasında 5 kez sahadan yenik ayrıldı. Chelsea'nin zirvenin 11 puan gerisinde 15. sırada kalması menajer Jose Mourinho'nun kulüpteki geleceğini tehdit ediyor.
 
Kulübün sahibi Roman Abramovic her ne kadar Southampton yenilgisi sonrası Mourinho'ya güven oyu verse de başarısız sonuçların devam etmesi olası ayrılığı yeniden gündeme taşıdı. Mirror ve Sun gazetelerine göre Chelsea ile Mourinho'nun yollarının ayrılması an meselesi.

The Times Gazetesi ise kısa süre önce 4 yıllık sözleşme yenileyen Mourinho'nun 30 milyon Sterlin tazminat istemesi nedeniyle ayrılığın bir süre daha ertelenebileceğini yazdı.

The Independent Gazetesi'ne bakılacak olursa Mourinho şimdiden yeni iş arayışlarına başladı. Gazete, Mourinho'nun temsilcilerinin Paris Saint-Germain ve eski kulübü Inter ile görüşüp zemin yokladığını ileri sürdü.

İngiliz basınına göre hafta sonunda Liverpool karşısında alınacak olası bir yenilgi büyük ihtimalle Mourinho'nun chelsea'deki 2. döneminin sonunu getirecek.

Sayfa Yükleniyor...