"Bu sorunu çözecek kişi benim"

PTT 1. Lig'de son 2 maçında puan alamayan Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, "Çok büyük beklentimizin olduğu oyunculardan bir türlü beklediğimizi alamıyoruz ama bu sorunu çözecek kişi de benim" dedi.

NTV Spor 30.10.2015 - 12:48
"Bu sorunu çözecek kişi benim"

Diyadin, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünkü rakipleri Adana Demirspor'un iyi pas yapan bir takım olduğunu bildiklerini, o nedenle rakibi oynatmamaya yönelik bir anlayışı benimsemeye çalıştıklarını söyledi.

İlk yarıda önde baskı yapma konusunda başarılı olduklarını kaydeden Diyadin, "İlk yarı bu konuda başarılı olduk ama ikinci golü de yedikten sonra istediklerimizi sahaya koyamadık. Kısaca geliştirdikleri kontrataklar ile Pote bizi yendi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Diyadin, müsabakada taraftarların verdiği tepki ile ilgili olarak, "Beni tanıyan herkes bilir, ben ne zaman ne yapacağımı bilen biriyim, hele konu Göztepe ise daha da dikkatli düşünürüm. Bir karıncayı bile incitmeyecek samimiyete sahibim. Daha iyi olma yönündeki beklenti bende de var ama takımın mihenk taşı olan oyuncuların sakatlığı, formsuzluğu bizi etkiliyor. Çok büyük beklentimizin olduğu oyunculardan bir türlü beklediğimizi alamıyoruz ama bu sorunu çözecek kişi de benim" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...