Fabregas kendini savundu

Chelsea’nin İspanyol yıldızı Cecs Fabregas, menajer Jose Mourinho'ya karşı isyan bayrağı açan oyunculara liderlik yaptığını yalanladı. Fabregas, Mourinho ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyledi.

NTV Spor 03.11.2015 - 14:29
Fabregas kendini savundu

İngiliz yayın kurumu BBC, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir habere imza atmıştı. Habere göre Chelsea'de forma giyen bir oyuncu; "Mourinho için kazanmaktansa kaybetmeyi tercih ederim" demişti. İddialar bu sözleri sarfeden oyuncunun Cesc Fabregas olduğu yolundaydı. Fabregas'ın sadece kendisinin Mourinho'ya karşı olmadığı; Portekizli menajerin görevine bir an önce son verilmesi için arkadaşlarını da örgütlediği öne sürülüyordu. Haberin geniş yankı uyandırması üzerine Fabregas açıklama yapmak zorunda kaldı.

Chelsea'de forma giymekten çok mutlu olduğunu dile getiren Fabregas, Mourinho ile ilişkilerini de ‘mükemmel' olarak tanımladı. Bazı dış güçlerin Chelsea'de istikrarsızlık yaratmaya çalıştıklarını öne süren Fabregas; "Kısa süre içinde yeniden eski günlerimize döneceğimizden kuşkum yok" dedi.

Sayfa Yükleniyor...