Mourinho korkmuyor!

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynayacakları maç öncesi basının karşısına çıktı. Kulübün sahibi Roman Abramovich'in tam desteğini aldığını söyleyen Mourinho, görevine son verileceği korkusu yaşamadığını ifade etti. Mourinho, oyuncuların kendisine başkaldırdığı haberlerine de tepkiliydi.

NTV Spor 03.11.2015 - 16:20
Mourinho korkmuyor!

Chelsea'de çok zor günler geçiren Jose Mourinho, Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi, görevine son verileceği yolundaki haberleri değerlendirdi. 11 yıldır ilk kez böyle başarısız bir dönem geçirdiğini hatırlatan Mourinho, buna karşın kulübün sahibi Roman Abramovich'in kendisine tam destek verdiğini vurguladı.

Portekizli menajer; "İşinizi kurtarmak için ne kadar süreniz var?" sorusuna, kısa süre içinde 4 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını hatırlatarak; "3 yıl 7 ay kadar" yanıtını verdi. Mourinho, bazı oyuncuların kendisine karşı isyan bayrağı açtığı haberlerine de büyük tepki gösterdi. Oyuncularına saygısızlık yapıldığını vurgulayan Mourinho; "Bu durum çok üzücü. Çünkü bir ya da birden çok oyuncumu dürüst olmamakla suçluyorsunuz. Ben aynı suçlamayı gazetecilere yapsam muhtemelen hakkımda dava açardınız" dedi. Bu sırada söz alan Chelsea'nin basın sözcüsü Steve Atkins, oyuncuların Mourinho'ya başkaldırdığı haberini yapan BBC'ye eleştirilerde bulundu. BBC'den haber kaynağını yeniden sorgulamasını isteyen Atkins; "Güvenilir haber yapmakla övünen bu kurumun standartlarının çok altına düştüğüne inanıyoruz" diye konuştu.

Chelsea, Premier Lig'in ilk 11 haftasında sadece 11 puan toplayabildi. Geçen sezonun tamamında 4 yenilgi alan Maviler, şimdiden 6 kez sahadan yenik ayrılarak, lider Manchester City'nin 14 puan gerisine düşmüş durumda.

Sayfa Yükleniyor...