"Tekte vursa gol olurmuş"

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Benfica'ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu mücadeleyi değerlendirdi.

NTV Spor 04.11.2015 - 01:02
"Tekte vursa gol olurmuş"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçında Benfica'ya deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, duraklama dakikalarında Yasin Öztekin'in kaçırdığı gole dikkat çekti.

Yasin'in golünü soyunma odasına gittikten sonra izlediğini ifade eden Hamzaoğlu, "Söyleyecek bir şey yok. Bugün mücadelemizi yaptık ama duran toptan golleri yedik. Sonra toparlandık, pozisyonlar bulduk ve beraberliği yakaladık ama 2. golü yedik. Ondan sonra da beraberlik golüne yaklaştık. Yasin'in pozisyonuna içeride yine baktım. Bayağı netmiş. Tekte vursa gol olurmuş. Artık önümüzde iki maç var ve ikisini de kazanıp çıkmaya çalışacağız" diye konuştu.

"ZOR GÖRÜNÜYOR AMA..."
Hamzaoğlu maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında ise oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirterek, "Zamansız yediğimiz ikinci gol bizi geride bıraktı. Sonlarda rakibi kendi sahasına kapattık. Belki zor görünüyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız. İki maçımız daha var ve kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

Başarılı teknik adam, Benfica'nın attığı gollerde savunmada yapılan hatalarla ilgili de "Hoş değil. Daha dikkatli olmamız lazım" değerlendirmesini yaptı.

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın sarı kart görerek bir sonraki maçta kart cezalısı durumuna düşmeleriyle ilgili yöneltilen bir soruya ise Galatasaray'ın teknik direktörü "Maç gergin bir atmosferde geçti. Sarı kart görmemeleri bizim dileğimizdi ama bazen anlamsız kart görülebiliyor" yanıtını verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...