Mourinho'ya destek geldi!

Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'i 2-1 yenerek kötü gidişe son verdi. Stamford Bridge tribünlerini dolduran binlerce kişi, maç boyunca menajer Jose Mourinho'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Mourinho maç sonunda taraftarın kendisine verdiği destekten duygulanmıştı.

NTV Spor 05.11.2015 - 13:36
Mourinho'ya destek geldi!

Premier Lig'de çok kötü günler geçiren Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'in karşısına çıktı. İlk yarı Ukrayna ekibinin kendi kalesine attığı golle 1-0 Chelsea'nin üstünlüğü ile son buldu. Ancak Dinamo Kiev, bitime 12 dakika kala beraberliği yakaladı. Büyük baskı altındaki menajer Jose Mourinho için kritik dakikalar başlarken günü kurtaran oyuncu yine Willian oldu.

Bu sezon Chelsea'nin belki de tek formda oyuncusu Willian'ın frikik golüyle, Maviler sahadan 2-1 galip ayrıldı. Chelsea taraftarı, günlerdir görevine son verileceği konuşulan menajer Jose Mourinho'ya pankartlar ve tezahüratlarla maç boyunca büyük destek verdi. Portekizli menajer maç sonunda taraftarın sevgi gösterilerine duygu yüklü bir konuşma ile karşılık verdi.

Mourinho'nun eşi ve çocukları da karşılaşmayı chelsea yedek kulübesinin hemen arkasında izledi. Chelsea'de gözler şimdi Premier Lig'de Stoke City ile oynanacak maça çevrilmiş durumda. Mourinho, cezası nedeniyle bu maçta stada giremeyecek.

Londra ekibi ilk 11 haftada topladığı 11 puanla, Premier Lig'in 15. basamağında bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...