Galatasaray'a mesaj: "Gelirim"

Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova'yla 1-1 berabere kaldığı maçta Rus ekibinin sayısını kaydeden Oumar Niasse, Türkiye'ye gelmek istediğini açıkladı ve "Galatasaray ve Hamza Hamzaoğlu beni çok istedi ben de istedim; ama Hamza hoca çok ısrarcı olmadı. Ocak ayında da tranfser olabilir" dedi.

NTV Spor 05.11.2015 - 20:59
Galatasaray'a mesaj: "Gelirim"

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Oumar Niasse, "Harika bir oyundu. Türkiye'ye gelmek güzel. Türkiye güzel bir ülke. Burada futbol seviliyor. Benim için de güzel. Burada güzçel bir başlangıç yapmıştım. Kariyerime Akhisar'da başlamıştım. Buradan Akhisar taraftarlarına da selam gönderiyorum" dedi.

Transfer dönemi boyunca isminin Galatasaray'la anıldığının hatırlatılmasıyla ilgili olarak da konuşan Niasse, "Evet. Hamza Hamzaoğlu, gerçekten benim gelmemi istedi. Ben de gelmek istedim. Galatasaray'da oynamak çok iyi, Galatasaray çok iyi bir ekip. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe büyük takımlar. Benim için de Galatasaray'a gelmek çok iyi olacaktı. Hamza hocayla birlikte oynamak çok iyi olacaktı. Ancak resmi olarak teklif yapmadılar. Üzüldüm; ama bazen istediğiniz olmuyor. Benim de Hamza hocanın da isteği bir şeydi. Benim için güzel bir şey. Onları takdir ediyorum ama şu an Lokomotiv oyuncusuyum. Akhisar'da nasıl oynuyorsam, burada da öyle oymamaya çalışıyorum. Burada Hamza hocayı burada tekrar görmek çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

"HAMZA HOCA FAZLA ISRARCI OLMADI"
Transferin neden olmağı sorusunu da yanıtlayan golcü oyuncu, "Bu Lokomotiv'le alakalı karmaşık bir şeydi. Ben Galatasaray'a gelmek istedim. Lokomotiv bana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Hamza hoca da ısrar etti ama çok ısrarcı olmadı. 4 yıllık ekibimle sözleşmem var. 3 yıl kaldı. Buraya tekrar gelmek güzel. Galatasaray gibi bir ekip tarafından istenmek güzel bir şey" yanıtını verdi.

Ocak ayındaki transfer döneminde her şeyin olabileceğini kaydeden Niasse şöyle devam etti, "Transferde her şey mümkün. Lokomotiv'e gitmeden önce oraya gideceğim diye bir  düşüncem yoktu. Ocak ayında her şey olabilir. Gelip beni alabilirler. Büyük oyuncuları var. Bilal, Selçuk, Sneijder gibi oyuncularla oynamak gerçekten çok iyi olabilir. Bu futbol. Ocak ayını bekleyeceğiz. Ben futbolumu oynuyorum ve Allah bir şey verirse onu alırım."

"Ocak ayından sonra Galatasaray'da oynar mısın?" sorusunu ise Niasse, "Kalbimin bana ne söylediğini biliyorum. Türkiye benim için çok güzel bir ülke. Müslüman bir ülke. Bu futbol bir şekilde her zaman daha iyisini oynamam gerek. Ben iyi oynarsam Galatasaray da daha iyi oynayan bir oyuncu alacak. Burada hiçbir sıkıntım olmadı. Galatasaray'a gelirsem de Galatasaray için çalışırım. Galatasaray'la birlikte dünyanın her yerinde de oynayabilirim" diye yanıtlayarak sözlerini bitirdi.  

Sayfa Yükleniyor...